Sinopsi

Somorrostro parteix de la idea de la fragilitat de la identitat i de l’oblit de la memòria. Prenem com a punt de partida el Barri de Somorrostro de la Barceloneta dels anys 50 que representava la identitat d’un poble immigrant immers en una situació de crisi i supervivència de la qual sorgia una gran riquesa artística i cultural. Un exemple n’és l’excepcional bailaora Carmen Amaya, que va mostrar al món sencer l’expressió d’una identitat amagada entre el gran teixit barceloní. Un cop el barri va ser enderrocat, l’oblit esborra els rostres d’aquelles identitats que el formaven, sense deixar rastre del que va ser, naixent de les seves runes una nova realitat. I davant aquesta pèrdua d’identitat, l’art esdevé un motor contra l’oblit de la memòria i preserva l’esperit d’una identitat.

A la Barcelona del segle XXI podem veure el Somorrostro, encara el trobem a la nostre ciutat i a tantes altres, és la fissura que separa els mons, les realitats, és a dir una petita escletxa que ens recorda la nostre identitat, en contraposició a la de l’altre… el blanc i el negre, l’obertura i la tradició, la cultura i el desconeixement d’aquesta, en definitiva un defugir la mirada cap a un altre lloc. Esborrar la memòria, les emocions, els sentiments…

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup