Muerte de un viajante

del 21 de juny al 10 de juliol de 2022

muerte de un viajante al teatre romea de barcelona

Espectacle en castellà

1h. 50min.

Fitxa artística

Autor: Arthur Miller
Versió/Adaptació: Natalio Grueso
Direcció: Rubén Szuchmacher

Repartiment:
Willy Lomán: Imanol Arias
Biff: Jon Arias
Chalie/Howard: Miguel Uribe
Bernard/Ben: Fran Calvo
Linda: Cristina De Inza
Mujer: Susana Garachana
Happy: Carlos Serrano-Clark

Disseny d’escena i vestuari: Jorge Ferrari
Disseny il·luminació: Felipe Ramos
Disseny so: Barbara Togander

Cap tècnic del teatre: Sergi Lobaco i Raúl Martínez

Premsa: Albert López i Judit Hernández
Màrqueting i comunicació: Publispec
Disseny gràfic: Santi &Kco

Una producció d’OKAPI

Sinopsi

Willy Loman és un viatjant de comerç que ha entregat tot el seu esforç i la seva carrera professional a l'empresa per a la qual treballa. El seu objectiu és donar una vida millor a la seva família, la dona i els dos fills, que l'adoren i als quals vol inculcar l'ambició per triomfar i progressar en l'escala social.
Treballador infatigable, ara, amb seixanta-tres anys, exhaust i esgotat després d'una vida sense descans, veu com la seva posició a l'empresa trontolla. Les vendes ja no són les que eren i la productivitat cau en picat, la qual cosa provoca que la relació amb els seus caps es faci insostenible. El seu matrimoni tampoc va bé i la relació amb els fills amaga un secret antic que els omple de ressentiment i que amenaça de destrossar l'estabilitat familiar. Tot això el porta a una espiral de depressió i autodestrucció, en la qual l'únic suport és la seva abnegada esposa, l'única que sembla entendre'l. A mesura que es compliquen els esdeveniments i els seus somnis s'esvaeixen, tot es precipita cap a un final tràgic al qual el vençut viatjant sembla abocat inexorablement.
La crueltat d'un capitalisme salvatge en el qual l'ésser humà només val per què és capaç de produir, la frustració pels somnis no complerts, la incapacitat de pares i fills per expressar el seu amor, les complexes relacions de parella i la necessitat de triomfar i ser acceptat per la resta, són els eixos sobre els quals pivota aquesta obra mestra de la dramatúrgia contemporània, una demolidora reflexió sobre l'ésser humà que, com a bon clàssic, resulta tan actual avui com quan es va escriure a mitjans de segle passat.

Comprar

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com