Romea en família

ENS ENCANTA EL TEATRE 

La programació “Romea en família” per la temporada 2023-2024 floreix amb el lema “Ens encanta el teatre” per celebrar 10 anys d’aquesta programació dirigida als més petits en un teatre únic de la nostra ciutat.  

Una programació exquisida que batega al ritme de companyies amb llarga trajectòria on conflueixen tots els llenguatges artístics perquè els més menuts i els seus acompanyants adults gaudeixin conjuntament d’espectacles familiars que ens faran créixer amb passió, curiositat, reflexió i optimisme. 

No deixeu escapar l’oportunitat de gaudir sense límits N’imPORTE quoi creat pel gran Leandre amb cinc clowns en escena, o El Conte de Nadal i la Sra. Scrooge de la Montse Alcoverro amb una proposta esbojarrada de l’Excèntrica. També tenim clàssics contemporanitzats com el magnífic Un vestit nou per a l’emperador de la Pera Llimonera i l’Alícia al país dels mòbils, el qual la Marta Butxaca ens proposa una història on la protagonista corre darrere d’un conill perquè aquest li ha robat el seu telèfon mòbil… I la darrera perla de La Maquiné: Estación Paraíso.  

Veniu, famílies, veniu al Teatre Romea a viure amb passió les arts escèniques! 

Programació

Actualment no hi ha espectacles en aquesta secció