Sinopsi

Via Dolorosa és un monòleg nascut del viatge que David Hare fa a Israel i als territoris palestins l’any 1997 durant tres setmanes. Empès per la necessitat de conèixer les passions que mouen el conflicte armat en aquesta zona, Hare s’embarca en un viatge que el portarà a parlar amb polítics, artistes, colons i historiadors. L’obra és el resultat d’aquelles vivències i de moltes converses  mantingudes amb jueus i palestins, de vegades com a observador, de vegades directament com a implicat. Via Dolorosa, el camí que Jesucrist va recórrer fins a la seva crucifixió, suposa per a Hare la seva pròpia confrontació entre la vida planera de la societat occidental i la d’aquells que, en paraules de l’autor, “com a mínim estan lluitant per alguna cosa en què creuen”.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup