Sinopsi

Urtain va ser un boxejador tan mediocre com era l’Espanya franquista de finals dels anys 60 i principis dels 70 del segle passat. No obstant això (o potser gràcies a això) va arribar a tenir una gran fama i es va convertir en un dels grans personatges “mediàtics” del nostre país. Es va suïcidar saltant des d’una terrassa d’un desè pis el 1992, quatre dies abans que Espanya purifiqués la seva imatge mundial a través dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

L’obra constitueix un viatge a través d’una Espanya que es mou per un camí marcat per la sang i la política, el destí i la fabricació, la innocència i la mentida, el desig turmentat i la possibilitat sempre fugaç de l’èxit.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup