Sinopsi

Una nit àrab és una comèdia divertida, imaginativa i poètica, inspirada en l’atmosfera de les històries de les Mil i una nits que mescla la comèdia amb elements realistes i surrealistes. La història té lloc en un bloc d’apartaments d’una ciutat alemanya; és l’estiu, l’aigua deixa de funcionar en tot l’edifici excepte en una habitació on viu Franziska, una noia àrab que ha perdut la memòria i no recorda que en realitat és una princesa oriental. El dia del tall en el subministrament d’aigua, diverses persones van a l’apartament de Franziska i la troben adormida. Un d’ells la intenta besar i es troba tancat dins una ampolla de vidre; un altre es troba perdut enmig del desert. Cap d’ells no s’escapa del misteriós encanteri…

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup