Sinopsi

“El desig és el contrari de la mort…” diu en Blanche Dubois. I, sí, quan has tingut la mort molt a prop, les ganes de viure es disparen com coets cap a la lluna. Desig, el desig de ser algú, de crear alguna cosa, de tenir un fill, d’estimar per estimar, de viure cada moment al ritme dels batecs del cor.

Tennessee Williams no escriu personatges, esculpeix persones, i arran d’una carícia o un cop de puny els dóna vida. Un retall de vida, sens dubte, on cadascú escull on viure: en la veritat o en la mentida, en la realitat o en la màgia. Però sovint no es pot escapar dels orígens ni de l’atzar. Un tramvia: la il·lusió del viatge. El desig: la necessitat més íntima i imprescindible. Un tramvia anomenat Desig: la il·lusió del viatge més íntim i imprescindible: la vida. Manuel Dueso

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup