Sinopsi

Una obra que parla de la devaluació de la paraula enfront de la imatge. D’una Europa en decadència que lluita per mostrar un aparador que sembli atractiu als ulls encara que per dins estigui ple d’accions monstruoses. Un món on allò que realment importa és la forma i no el contingut. On la mort en directe és el més gran espectacle dels nostres dies.

Jugant amb la figura del Hamlet shakespearià i amb la metateatralitat que desprèn l’obra, el text se centra en la confrontació de dos mons -un circ de persones enfront d’un circ de feres- que es construeixen per crear un clar paral·lelisme entre els valors humans en els quals es basa la nostra societat.   

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup