Sinopsi

Toni Albà i Roser Pujol s’endinsen en el món dels complexos humans per fer-ne una paròdia en la qual tots ens hi veurem reflectits. La parella d’actors còmics fa un repàs d’unes quantes dèries, manies i obsessions a partir de textos escrits per autors com Tonino, de “Caiga quien caiga”;  Pepón Montero, de Los Lobos; el crític teatral Pablo Ley; o el mateix Albà. Després de les transformacions de “L’ombra” i dels disbarats de “La kumedia dels herrors”, Toni Albà ens porta a la consulta del doctor Freud per sotmetre els nostres complexos a una teràpia de sentit de l’humor.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup