Sinopsi

Charlotte és una prestigiosa pianista (Marisa Paredes) que desatent les seves obligacions familiars en anteposar la seva carrera professional. El seu retorn i l’enfrontament amb les seves dues filles centra aquest relat que va ser interpretat a la pantalla, el 1978, per Ingrid Bergman i Liv Ullman sota la direcció del cineasta suec Ingmar Bergman.

Un viatge a l’interior de l’ànima, una lluita, una trobada física entre dues ànimes separades, en què el que es diu i el que s’escolta gairebé mai és el mateix, una relació tortuosa entre mare i filla, que ens aboca a un exercici que revisa les frustracions i rancúnies, la gelosia, les enveges, els menyspreus i els odis; l’amor eclipsat, la solitud.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup