Sinopsi

La nit entre el 27 i el 28 d’octubre de 1910, Lev Tolstoi, amb 82 anys complerts, decideix repentinament fugir en secret i per sempre de la casa on havia viscut la seva infància i adolescència, on s’havia casat i havia vist néixer els seus fills i néts i on havia escrit les seves obres mestres. És un decisió que havia pensat obsessivament durant molts anys: trencar definitivament el cèrcol possessiu i castrador de la seva esposa Sofia i intentar reconstruir finalment la seva vida d’acord amb els seus autèntics ideals i anhels. La fuga acaba quatre dies més tard.  

Els moments culminants de la fugida de Lev Tolstoi troben la seva expressió simbòlica en la contundència de la Sonata a Kreutzer de Beethoven, que retomba sense parar, durant la seva escapada, al cap del geni rus. Un fet similar passa a la novel·la homònima de Tolstoi, on aquesta música actua com a punyal de l’assassí.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup