Sinopsi

El SOLO és una modalitat artística que s’aplica més aviat a la dansa i a la música que al teatre. Un SOLO és també una manera d’afrontar un fet artístic. Sense ningú, sol davant el públic. En perill. Quedar-se sol en un escenari és el moment més excepcional per a qualsevol que tingui una relació vital amb el teatre. He demanat a una sèrie de persones, unes més properes que altres -però totes molt admirades-, que m’acompanyin en aquesta primera temporada al capdavant del Romea. Homes i dones que tenen una relació amb el teatre, però que no han de ser necessàriament actors o actrius. Els cedeixo l’escenari buit una nit i ells l’omplen, tot regalant al públic 60 minuts del que vulguin: poesia, prosa, teatre, cançons… El que desitgin o necessitin. Aquelles paraules que formen part del seu bagatge personal i artístic però que, tot i voler compartir-les, potser mai no les podrien fer pujar a un escenari. Les regles seran les mateixes per a tothom: una tria personal sense cap mena de directiva, poc assaig, llegit o de memòria -poc importa-, potser un músic o un instrument, la seva presència i la paraula. Ni més ni menys. Un plaer i un honor. Borja Sitjà

Fitxa artística

Solos a càrrec de:

Pere Arquillué
Juan Villoro
Juan Echanove
Alberto San Juan
Lluís Soler
Nathalie Poza
Viggo Mortensen
Emma Vilarasau
Xavier Albertí
Andrés Lima
José María Pou
Lluís Homar
Marcos Ordóñez
Nora Navas
Mario Gas
Ariadna Gil
Eduard Fernández
Carles Canut

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup