Sinopsi

El SOLO és una modalitat artística que s’aplica més aviat a la dansa i a la música que al teatre. Un SOLO és també una manera d’afrontar un fet artístic. Sense ningú, sol davant el públic. En perill. Quedar-se sol en un escenari és el moment més excepcional per a qualsevol que tingui una relació vital amb el teatre. He demanat a una sèrie de persones, unes més properes que altres -però totes molt admirades-, que m’acompanyin en aquesta primera temporada al capdavant del Romea. Homes i dones que tenen una relació amb el teatre, però que no han de ser necessàriament actors o actrius. Els cedeixo l’escenari buit una nit i ells l’omplen, tot regalant al públic 60 minuts del que vulguin: poesia, prosa, teatre, cançons… El que desitgin o necessitin. Aquelles paraules que formen part del seu bagatge personal i artístic però que, tot i voler compartir-les, potser mai no les podrien fer pujar a un escenari. Les regles seran les mateixes per a tothom: una tria personal sense cap mena de directiva, poc assaig, llegit o de memòria -poc importa-, potser un músic o un instrument, la seva presència i la paraula. Ni més ni menys. Un plaer i un honor. Borja Sitjà

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup