Sinopsi

Per a la gent de teatre i per al públic en general és impossible no deixar-se arrossegar per la veracitat d’una història com la que planteja Benito Zambrano. Tantes vegades el cinema s’ha alimentat i s’alimenta dels textos teatrals que és apassionant fer el camí al revés. Antonio Onetti s’ha submergit en el guió de la pel·lícula i l’ha reorganitzat, eliminant passatges i reestructurant altres, sense apartar-se gens de l’esperit de la història. Ha construït un engranatge dramàtic que condensa encara més, si això és possible, la força desoladora i alhora esperançada de Soles.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup