Sinopsi

Prenent com a escenari principal el triomf del partit laborista a les eleccions del juliol de 1945, a Anglaterra, Senyoreta Júlia s’emmarca en el context de les celebracions posteriors a aquest esdeveniment: la victòria dins de la lluita de classes.
La senyoreta Júlia baixa a la cuina dels criats de la casa de camp del seu pare. Busca el seu xofer, en John. Aquella nit d’estiu, tot un seguit d’esdeveniments faran que la senyoreta Júlia  vegi el seu món i la seva vida trastocada.
Aquesta apassionant tragèdia fou adaptada per Patrick Marber a partir de la peça de Miss Julie, de Strindberg. Marber és més conegut per celebrades peces, com ara, Dealer’s Choice, Don Juan in Soho i Closer, així com pel·lícules guanyadores del prestigiós BAFTA britànic com són: Notes on a Scandal i Closer.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup