Sinopsi

Pagagnini reuneix en un mateix espectacle la música clàssica, el virtuosisme d’Ara Malikian i l’humor i la bogeria d’Yllana. 

A través de la interpretació de quatre grans músics, repassa alguns dels moments de més alt nivell de la música clàssica, juntament amb altres estils més contemporanis com el rock o el pop. El resultat és un divertit, enèrgic i sorprenent des-concert teatral.
 
Amb aquesta voluntat permanent de fusionar gèneres i estils, es pretén reinventar  la manera de concebre un concert, no només des del punt de vista de l’execució sinó, sobretot, des de la perspectiva del públic que, ja sigui profà o erudit, descobrirà en aquesta selecció de passatges musicals una mirada diferent.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup