Sinopsi

Eurícide està avorrida del seu matrimoni: no aguanta més al seu marit, Orfeu (qui per la seva part també la detesta) i està enamorada d’Artiseu, qui en realitat és Plutó. Aquest li proposa fugir junts i ella accepta. Quan el marit se n’assabenta del fet, s’alegra d’haver-se’n desempallegat d’Eurídice, però l’Opinió Pública li recorda que això no està bé, que cal guardar les aparences i ha d’intentar recuperar la seva dona. Amb aquest objectiu, li demana ajut al poderós Júpiter i tots plegats van a buscar-la: però a la fi de la història ella es quedarà on més li agradi i amb qui més li agradi.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup