Sinopsi

Quan l’Iu neix entra al món dels números. A mesura que es fa gran en va coneixent la màgia, el simbolisme i el significat. En aquest treball, adreçat a un públic familiar, ens proposem captivar els més joves amb el ritme de les accions, alhora que fem reflexionar i somriure els més grans amb la constatació de la importància que té la presència dels números en les nostres vides.

Num3r@lia barreja diferents llenguatges: teatre, dansa, música, cançons, màscares i projeccions. Tres actors: Iu, Sudoku i Dospierre, interpreten tots els personatges de l’obra. A escena hi ha una pantalla d’on entren i surten els personatges i que serveix tant de suport per a les imatges com de teatre d’ombres.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup