Sinopsi

Ens trobem davant d’una de les obres més complexes d’un dels autors francesos més reconegut i representat de  la dramatúrgia francesa i europea del segle XX. A Moll Oest, Bernard-Marie Koltès traça, amb una visió poètica i radicalment contemporània, un retrat lúcid i cruel de la nostra societat, dels racons més obscurs i enigmàtics de l’ànima humana.

El punt de partida de l’obra és un hangar en una zona portuària d’una ciutat occidental qualsevol on es troben vuit personatges d’estrats socials diferents en “escenes de comerç, d’intercanvi i de tràfic”, segons paraules del propi autor. Un espai que s’erigeix en metàfora del nostre món, fosc, tenebrós, perillós, “un espai estrany”, prossegueix l’autor, “un racó privilegiat del món, com un quadrat misteriosament abandonat al bell mig d’un jardí, en el qual les plantes haurien crescut de manera diferent: un lloc on l’ordre normal no existeix; sinó que un altre ordre, curiosísim, hi ha estat creat.” Sergi Belbel

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup