Sinopsi

Estrenada al Festival de Salzburg, Calixto Bieito va estrenar a Barcelona la versió catalana de la seva adaptació de Macbeth, un dels cims del geni de Shakespeare. Una tragèdia sobre l’ambició i la naturalesa violenta del poder que en mans de Bieito esdevé una proposta transgressora, trepidant i visceral, que s’allunya dels referents històrics per instal·lar-se en el món sòrdid d’un clan mafiós dels nostres dies.

Macbeth, una de les figures més fascinants de la literatura dramàtica, arrossega un infern en què podem reconèixer les contradiccions i la solitud de l’ésser humà. El seu comportament i tot el que l’envolta s’acaba revelant com una gran faula moral del nostre temps.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup