Sinopsi

La pèrdua definitiva de les darreres colònies d’ultramar –Cuba, Puerto Rico i Filipines- va convertir 1898 en una data clau per a la història de Catalunya i del catalanisme, ja que la derrota no es va viure d’igual manera a Catalunya que a la resta de la Península. A Catalunya, el Modernisme té la voluntat de la dissidència amb la tradició clàssica i castissa espanyola; és un procés de transformació de la cultura catalana tradicionalista i regional en cultura moderna i nacional.

En aquest marc, Rusiñol escriu L’Hèroe, amb tota la ràbia i tota la tendresa d’un intel·lectual que reflexiona sobre el seu país i la seva gent. El fet que Rusiñol viatgés assíduament a l’Europa d’aquells temps, li dóna una mirada distanciada i reflexiva del seu país i d’aquella gent que són, sense cap mena de dubte, la seva però alhora la nostra família. I la família és l’essència d’aquest drama. La família com a medul·la, la família com a nucli, la família com a l’ADN genètic que configura una casa, un  barri, un poble… en definitiva, un país. Ferran Madico

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup