Sinopsi

Les dones sàvies és una obra sàviament escrita per Molière que es va estrenar l’any 1672 a París.

Som al segle XVII, al saló d’una casa burgesa on viuen uns éssers humans amb totes les contradiccions pròpies de la seva classe, però sobretot amb contradiccions personals. El personatge d’Armanda, per exemple, ens demostra fins a quin punt ella és cega als seus sentiments. Són ridículs, són pretensiosos i són febles. Rebutgen la veu de la natura i creuen que la filosofia i la ciència són una manera de defugir de les passions, l’instint i els sentits; creuen o volen creure que els sentiments només són un pretext per fer literatura.  Tanmateix també són personatges tendres i sincers, molt semblants a nosaltres.

Per a ells, el seu saló és el centre del món, al voltant del qual giren el sol, la lluna i les constel·lacions que ells observen amb la seva saviesa i la seva ignorància, els seus coneixements i els seus prejudicis tal i com nosaltres els observem a ells i com en el futur algú ens observarà a nosaltres.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup