Sinopsi

Crec que va ser Ivan Turgueniev qui va dir que Segismundo és “el Hamlet espanyol”, amb totes les diferències que hi ha entre el sud i el nord. La vida es sueño és, sens dubte, un dels experiments dramàtics més portentosos del teatre universal i una joia del barroc espanyol. Per entendre els nostres temps, marcats per la confusió, ens endinsem en la peripècia humana d’en Segismundo, príncep deportat a les entranyes de la terra, on neix la nit. Despullat i encadenat brama en el laberint. Aquest personatge, creat per Calderón, és el pòrtic d’un nou món que hem determinat en anomenar modern. Juan Carlos Pérez de la Fuente

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup