Sinopsi

Harriet fou un exemplar femella de tortuga gegant que Charles Darwin va transportar al “Beagle” des de l’arxipèlag de les Galápagos fins al port anglès de Falmouth. Pel que es pot veure, va gaudir d’una vida bastant tranquil·la, però jo la vaig imaginar escapant del jardí de Darwin, arrossegant-se fins a l’agitada Londres i després creuant el canal de la Mànega per, un cop al continent, prosseguir un viatge que duraria fins avui.

Vaig imaginar-me a una tortuga de quasi dos-cents anys que ha sobreviscut a onze papes i a trenta-cinc presidents nord-americans, a dues guerres mundials, a la Revolució d’Octubre i a la Perestroika. Un animal que, havent hagut d’adaptar-se una i altra vegada a les més diverses circumstàncies, ha evolucionat fins a ser quasi una persona, o fins a ser quelcom més que una persona. Un testimoni extraordinari que ha vist la Història des de baix, arran de terra. Juan Mayorga

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup