Sinopsi

El forçut Zampanó compra Gessamina a la seva mare i se l’emporta pels pobles com a companya artística, després d’instruir-la en l’ofici de la faràndula. De mica en mica es converteix en la seva dona. La seva vida transcorre sòrdida i rutinària fins que Gessamina coneix el Foll, un funàmbul-músic amb un talent i un poder de seducció immens que confia en les possibilitats artístiques de Gessamina.
El Foll i Zampanó ja es coneixen. Unes circumstàncies misterioses del passat semblen haver creat una terrible rivalitat entre ells dos. El Foll s’ho passa bé burlant-se de Zampanó, cosa que  provoca que l’odi d’aquest augmenti. Aquí s’hi barreja la gelosia que es va apoderant de Zampanó a mesura que Gessamina i el Foll van intimant. Tots aquests aspectes propiciaran la tragèdia.

“Strada” vol dir carretera.
La carretera és el paisatge on es desenvolupa la història de Zampanó, Gessamina i el Foll. Tots tres formen part del món de la faràndula.
Però la carretera, a més a més d’un espai físic, és un espai que implica un viatge espiritual on tots ells han dipositat una esperança.
Cada nou horitzó, cada nova ciutat, cada nova funció pot significar la realització d’un somni que permeti escapar de la lletja realitat.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup