Sinopsi

La Ruta blava és l’adaptació al teatre del quadern de viatges La Ruta Blava: Viatge a les Mars del Sud, una obra original de Josep Maria de Sagarra.

El desembre de 1936 Josep Maria de Sagarra parteix de Marsella acompanyat de la seva dona cap als mars del sud, a la recerca del paradís perdut. A bord del Commisaire Rammel, deixen enrere una Europa en destrucció. L’experiència del viatge que els va dur per la Polinèsia i el Carib va quedar recollida en la seva obra La Ruta Blava.

El muntatge teatral de Pablo Ley i Josep Galindo, copsa la vivacitat d’una prosa que no s’esgota i construeix un espectacle fonamentat en un llenguatge dinàmic i sensorial sense renunciar a parlar alhora d’un temps fosc que va marcar el rumb de la història.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup