Sinopsi

Concert escenificat on es combina el text resultant d’una dramatúrgia del fragment de la novel·la Rayuela, que Julio Cortázar dedica al Club de la Serpiente, i de les músiques de Bix Beiderbeke, Louis Armstrong, Bessie Smith, Coleman Hawkins, Big Bill Broonzy, Champion Jack Dupree, Duke Ellington, Jelly Roll Morton o Earl, Hines.

Quan comença l’acció som a París, a final dels 50, concretament en el barri de St. Germain-des-Près, on uns intel·lectuals de diferents nacionalitats, un grup d’amics, formen el Club de la Serpiente. Allà es reuneixen per escoltar jazz, beure vodka i dissertar sobre política, literatura, pintura i sobretot sobre relacions humanes.

Constitueixen així l’última bohèmia a la que van els que, per una o altra causa, creuen que trobaran la veritat o realitzaran un somni, i hi van per trobar la seva llibertat o bé per donar-la per perduda definitivament. I el jazz, arbitrari, atzarós, és el contrapunt musical dels esdeveniments, un protagonista més, que entrellaça les converses i les relacions dels components del Club, amb els que fàcilment ens sentirem identificats.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup