Sinopsi

Jo som un home que posa tenacitat i ferro espiritual en la tasca d’aconseguir ser un home sense intimitat. Jo som un home sense intimitat. Això significa: si hagués d’escriure un llibre, que fos la descripció i l’expressió  de l’ésser humà instal·lat en mi el títol possiblement seria: La casa en obres. Sempre seguit, tot jo estic habitat de picapedrers, arquitectes, mestres d’aixa, guixaires, electricistes, mestres de ribera existenciaris, que em construeixen; just ells saben de quantes plantes constarà la Casa… Jo deix que em facin. En mi, hi ha la voluntat de tots els qui em basteixen. Deixar-se construir; vet aquí el que és la transcendència: el traspàs, intercanvi, de materials humans, entre els individus personals.
La transcendència és una operació tan vital, tan incessant i coherent com aquest: el pas que les idees i les sensacions fan d’un sentit als altres sentits. La transcendència és la incorporació, in-corporació, la re-encarnació, del món en el nostre cos, en el cos del nostre esperit… La vida consisteix en el continu recanvi bioquímic. La vida i la transcendència són el mateix fenomen. Blai Bonet

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup