Sinopsi

En aquesta versió de La Bella Dorment del Bosc David Campos ha volgut renovar un dels grans clàssics de la història del ballet, fent d’aquest espectacle un relat força més contemporani i d’estructura cinematogràfica. Més enllà de la renovació estètica i del llenguatge escènic, Campos proposa una nova manera d’estructurar l’obra.

La princesa Aurora apareixerà en ocasions com un personatge actual i real i en d’altres, com la ballarina que interpreta el rol de la princesa Aurora en el ballet original. Per aconseguir aquest efecte, el muntatge es val de grans projeccions multimèdia i d’escenografia virtual –obres dels vídeo creadors Tatiana Halbach i Soren Christensen– que traslladaran l’acció del passat al present i d’un somni a un altre.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup