Sinopsi

L’Òscar lliura a l’Ulisses una novel·la, aparentment escrita per ell, en la qual explica, amb tota mena de detalls, un cas d’abús sexual a un menor –J.R.S., de dotze anys- per part d’un mestre i com el germà del menor, un noi de setze anys, mata el mestre i ho fa passar com un suïcidi. El que a l’escola de l’Òscar un mestre se suïcidés fa pensar l’Ulisses que la novel·la és el relat d’uns fets verídics. Per saber-ho del cert, s’entrevista amb el xicot a casa seva.   

Tot seguint els paràmetres del thriller, J.R.S. (de dotze anys) ens proposa una reflexió sobre la morbosa atracció que exerceix el mal en les persones.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup