Sinopsi

Homenatge a Catalunya explica un episodi d’una guerra que mai no ens han acabat d’explicar. És un episodi aparentment petit: uns quants dies de maig del 1937 durant els quals Barcelona viu una situació excepcionalment tensa entre les forces republicanes. Són pocs dies, però tenen una importància cabdal en la història de la primera meitat del segle XX, atrapat entre les dictadures de dretes i d’esquerres. Però els fets de maig són també d’enorme importància en l’obra de George Orwell, perquè es pot dir que Granja Animal i 1984 mai no s’haguessin escrit si Orwell no hagués passat aquests dies de maig a Barcelona.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup