Sinopsi

Hamlet és un dels herois més enigmàtics del teatre, un pensador i un dubitatiu. La història retrata més aviat una entitat de poder social immediatament abans de la seva destrucció que un “ethos“ heroic. Decepció, malentesos i mentides condueixen a l‘extinció de la veu que expressa la passió. El pare de Hamlet, el sobirà, és mort. Un assassinat. L‘oncle es casa amb la mare de Hamlet i ocupa el lloc del governant assassinat. La feblesa segueix la força, la certesa segueix la incertesa. “Alguna cosa està podrida al regne de Dinamarca“. En aquest buit de putrefacció i decepció cega, Hamlet lluita contra els embolics de la bona voluntat i la gelosia fins que les intrigues el porten a l‘extrem. Xavier Zuber

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup