Sinopsi

Que el teatre no pot competir amb el cinema en el mateix terreny de joc  em sembla una obvietat. Des de l’aparició del cinema, el teatre s’ha vist en el dilema de reinventar-se o morir. I reinventar-se volia dir –vol dir- trobar noves formes d’expressió, nous llenguatges, maneres suggeridores d’explicar les mateixes històries de sempre… Tot això per poder traspassar les evidents limitacions del teatre tradicional agreujades encara més amb les infinites possibilitats del llenguatge cinematogràfic. Potser és per això que quan diem que hem vist una de por o una d’aventures donem per suposat que parlem d’una pel·lícula, mai d’una obra de teatre. (Diable! Hi ha gèneres que se’ns resisteixen!). I en canvi, aquí ens teniu, enfrontats a l’obvietat i presentant-vos una d’aventures. Pep Anton Gómez

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup