Sinopsi

La història explica les aventures de la Clara, la jove protagonista; el Sr. Drosselmeyer, un personatge enigmàtic, i el Trencanous, un ninot de fusta que per art de màgia acabarà prenent vida. Tots ells viuran moltes peripècies en un món oníric en què s’hauran d’enfrontar a un exèrcit de rates, passejaran pel País de les Neus i pel Regne dels Caramels i, fins i tot, ballaran al País de les Flors. Aquest món màgic, però, s’esvairà i la Clara haurà d’esbrinar si tot allò viscut tan sols ha estat un somni o bé una fascinant il·lusió.

David Campos situa l’acció d’aquest Trencanous en un parc, als afores d’una ciutat qualsevol i en una època indeterminada. Els personatges fugiran, doncs, de la coneguda estètica neoclàssica del ballet del segle XIX i ocuparan aquí el rol de captaires.

El director ens presenta una visió molt allunyada de la proposta escènica convencional. Amb això, el coreògraf situa aquest ballet en un context de pobresa en què les emocions dels personatges adquireixen una importància especial.

David Campos fa una clara diferenciació entre el primer acte, en què els personatges es mouran en un món real de llums i ombres, mancat de qualsevol mostra de riquesa però ple d’aspiracions i il·lusions personals, i un segon acte més lluminós i brillant, en què els protagonistes faran un viatge fantàstic i oníric als seus paradisos somiats.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup