Sinopsi

El salt de Nijinsky és un espectacle inspirat en una foto del ballarí Vaslav Nijinsky, a qui l’esquizofrènia va obligar a abandonar la carrera artística. El també ballarí Serge Lifar, durant una visita, amb la intenció de refrescar-li la memòria, executa davant seu alguns passos de les seves coreografies i de sobte Nijinsky salta i és caçat al vol per l’objectiu del fotògraf. Una instantània que serveix de punt de partida a Maria Rovira per concebre un espectacle que indagués sobre els misteris de la memòria i a la vegada aprofundís en els significats metafòrics del salt. La coreografia gira a l’entorn del salt com a joc, ritual, dansa i competició atlètica. I també dels impulsos que ens porten a enlairar-nos del terra, a elevar-nos.

El 2008 la companyia Trànsit va obtenir amb aquest muntatge el Premi Butaca al millor espectacle de dansa de la temporada. Estrenat al Grec del 2007, El salt de Nijinsky ha fet gira per tot Catalunya, Madrid, l’Argentina, Uruguai i Croàcia i ha estat vist per més de 20.000 espectadors.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup