Sinopsi

Aquest text inèdit de Manuel Calzada Pérez ens introdueix en la història d’aquesta dona, pionera en la cultura espanyola, a través de moments clau de la seva vida perquè, com diu un dels personatges, “el temps acabi posant a cadascú en el seu lloc “. El prestigiós director José Carlos Plaza ens endinsa en els silencis de la vida de Maria Moliner, figura inconformista que es va debatre entre un ferm compromís com a mare i esposa i un lliurament professional que no sempre va ser reconegut. El diccionari ens propiciarà moments d’humor, tendresa i el memorable retrat d’una dona imprescindible que va consagrar la seva vida a la llengua espanyola i a reivindicar la cultura com a clau de la igualtat.

Durada: 1h 30 min (sense entreacte)

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup