Sinopsi

Avui el Jaume fa quaranta anys. És un home feliç. Té una dona que s’estima, tres filles que adora i una bona feina. Intueix que li han preparat una festa sorpresa per aquest vespre. El que no s’imagina és que hi faltarà una persona important, el Miquel, el seu soci, el seu millor amic, el de tota la vida. I, total, perquè? Només perquè aquesta nit té el sopar mensual del seu club, El Club de la Corbata, un club del qual ningú no n’havia sentit parlar abans. I el cap del Jaume ja no pot parar. És una excusa per no venir a la seva festa? I per què no havia de voler venir? Existeix realment aquest club? Com és que no n’havia parlat mai?

Preguntes i més preguntes que no troben resposta clara i que posen en marxa una bomba de rellotgeria que ja ningú podrà aturar. Pep Anton Gómez

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup