Sinopsi

Perseguida i fugitiva, la Grace es refugia en el miserable poble miner de Dogville. Els habitants de l’indret, animats pel Tom, un jove aspirant a escriptor, decideixen amagar-la a canvi de feina. La Grace pensa que ha trobat el seu lloc en el món. Tanmateix, des del moment que la policia arriba al poble, els veïns exigeixen una compensació més gran pel risc al qual estan exposats. Maltractada i humiliada, com si fos el més miserable dels gossos, la Grace descobreix el rostre més amarg de l’ésser humà. No serà l’única protagonista, atès que el feixisme s’instal·larà sense ser notat i apareixerà com un espectre esglaiador.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup