Sinopsi

DEPARAMO és una festa de la música amb tota mena de luxes. Arriba DEPARAMO i amb ell una nova forma de crear i donar espectacle per a tots els públics i edats.
Molts són els elements que es barregen en la seva original recepta musical: il·lusió, fusió, creativitat… Una “disbauxa” molt calculada, trepidant, sorprenent, una experiència singular i un homenatge als grans músics, clàssics i moderns, d’ara i sempre.

La base del seu espectacle és un maridatge entre la música clàssica i la moderna, una autèntica sessió musical repleta de grans temes actuals i clàssics, amb una espectacular posada en escena en la qual ell i el seu piano, protagonista principal del concert, s’acompanya d’una orquestra formada per 20 cordes, 12 violins, 4 violes, 3 cellos i 1 contrabaix; una banda formada per 6 membres: baix, guitarra elèctrica, bateria, trompeta, saxo i trombó; dos cantants, una veu masculina i una altra femenina acompanyen les melodies i s’afegeixen al show interpretant solos i cors. A més, compta també amb la col·laboració d’un Dj que s’adapta al conjunt mitjançant controladores, taules de so, efectes, vinils… tot el hardware necessari per interpretar en directe la part electrònica que composa aquest show.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup