Sinopsi

Maria (Ana Belén), una dona d’uns 35 anys, viu amb angoixa l’imminent retorn a la llar del seu espòs Ulises (Antonio Valero), en llibertat condicional després d’haver complert una condemna per haver deixat a la seva dona greument ferida per una pallissa. Maria conviu amb el seu pare (Juan José Otegui), un home esquerp i maniàtic, consumit per l’edat i per la malaltia. Davant d’aquest panorama, la dona es debat entre fugir per no viure un altre infern al costat del seu marit i el deure moral de tenir cura del seu pare. Però a poc a poc, de manera quasi subconscient, un pensament s’obre pas al seu interior: el temps de la submissió ha arribat al seu fi.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup