Sinopsi

Una família que aparentment s’entén bé es reuneix, com cada divendres, per anar a sopar al millor restaurant de la zona. Però un incident domèstic canviarà les seves vides.

Un air de famille es va estrenar a París en 1994, en el Théâtre de la Renaissance, i va guanyar el premi Molière al millor text el 1995. El 1996 va ser duta al cinema per Cédric Klapisch. La pel·lícula va obtenir tres premis César: millor guió original per a Agnès Jaoui y Jean-Pierre Bacri, que també intervenen en el repartiment i millors papers secundaris (Catherine Frot y Jean-Pierre Darroussin).

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup