Sinopsi

Poden els capitalistes viure realment amb els idealistes socials?  Podem perdonar sempre el passat? I encara més, podem perdonar-nos?
Tom Sergeant, ric i propietari de pròspers restaurants durant el capitalisme thatcherià dels anys vuitanta, es queixa dels 18 anys del seu fill Edward i intenta reconciliar-se amb la seva jove examant, excambrera i excangur del seu fill,  Kyra Hollis.

Un loft de la perifèria de Londres es converteix en el punt de trobada, un confessionari d’amors perduts on ell, vidu ratllant la cinquantena i ella, una jove professora idealista, descobriran que la vida no permet fer marxa enrere.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup