Sinopsi

Bodas de sangre, escrita al 1932, és un drama en tres actes on la fatalitat aboca els protagonistes a veure el seu amor tenyit de sang. Es tracta d’una tragèdia que s’intueix des de la primera escena, el dolor de la mare que ha perdut al marit i un fill, i que tem perdre l’altre. Tem a la soledat i odia a mort els Fèlix, assassins dels seus homes. Però l’atzar fa que el seu darrer fill s’enamori d’una jove de bona família, amb terres, però que temps enrera havia festejat amb un jove de la família dels Fèlix, en Leonardo, ara casat.

El nuvi no en fa cas de les xafarderies, dels antecedents i dels records i concerten les Bodas. L’instint i la passió de la núvia cap a Leonardo, fa que fugi amb ell després del casament. El nuvi cerca a la parella al bosc, quan es troben el desenllaç es fatídic, tots dos moren. Mentre traslladen els cossos dels homes, les dones planyen les seves morts.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup