90 minuts

Sinopsi

Celebrar Rossini en companyia dels cantants que l’han mantingut viu fins avui. Així vam imaginar aquesta gala inaugural i així serà: una trobada amb alguns dels més excel·lents intèrprets rossinians, com ara Alessandro Corbelli, Carlos Chausson o Raúl Giménez, al costat de fantàstiques realitats que asseguren el seu llegat per molt temps, com demostren Sara Blanch, Juan Francisco Gatell, Marina Viotti, Serena Sáenz o Carles Pachón, entre d’altres. Tots ells, acompanyats al piano per Viviana Salisi i Josep Buforn, ens oferiran pàgines significatives del variat repertori operístic del compositor.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup