Sinopsi

Amerika parla de l’emigració, una cosa tan a l’ordre del dia a principis del segle passat com ara, i de la recerca d’acomplir la utopia en el país on qualsevol felicitat pot ser possible. Sense haver estat mai a Amèrica, Kafka va recrear en aquesta novel·la inacabada l’itinerari iniciàtic d’un jove i càndid jueu, Karl Rossman, i la seva aventura en Amerika el món, on tot és fora de mida, estrany, hostil.

Maurizio Scaparro ha tingut cura en la seva adaptació de conservar tots els elements i temes essencials del text original. L’atmosfera d’aquella idealitzada Amèrica es recrea en escena amb l’ajut de músics en directe, que tocaran peces jiddish, de jazz o de ragtime. Amb un excel·lent repartiment, encapçalat pel jove Max Malatesta, aquest és un gran i inqüestionable treball del reconegut director i mestre Maurizio Scaparro.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup