Sinopsi

La banda d’electrònica Bradien i el poeta Eduard Escoffet tornen als escenaris amb motiu de la publicació del seu nou àlbum, Escala (2015), editat fa uns mesos pel segell barceloní spa.RK, que ja va publicar el seu primer àlbum (Pols, 2012). El nou àlbum, produït per Stefan Schneider (membre de To Rococo Rot i personatge essencial de l’escena electrònica alemanya) continua l’exploració de l’electrònica i la veu, amb un treball de col·laboració més intens entre les possibilitats dels sons electrònics, les textures sonores i la mal·leabilitat del text. L’àlbum inclou temes en català, un en alemany i dues col·laboracions molt especials: dos temes amb Lydia Lunch en anglès i la col·laboració d’Arnaldo Antunes en portuguès.

Bradien + Eduard Escoffet presenten Escala amb un concert que repassa les sonoritats del disc i alhora hi afegeix nous matisos. El concert, que inclou projeccions realitzades per Todojunto, el mateix equip que ha dissenyat el disc, i una acurada il·luminació, sumeix l’espectador en una espiral d’ecos vocals i electrònics. El concert del Romea serà una ocasió immillorable per gaudir-ne i deixar-se endur per la paraula i l’electrònica.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup