El grito en el cielo

del 8 al 20 de setembre de 2015

cartell zaranda negre

Fitxa artística

Text i dramatúrgia: Eusebio Calonge
Direcció: Paco de la Zaranda

Repartiment
Celia Bermejo
Enrique Bustos
Gaspar Campuzano
Iosune Onraita
Francisco Sánchez

Escenografia: Paco de La Zaranda
Il·luminació: E. Calonge
Música: Tännhauser Richard Wagner (transcripció per a piano de Franz Liszt)

Producció: La Zaranda. Teatro inestable de Andalucía la Baja

Llegir més

Sinopsi

Presoners de l’herència genètica, dels historials mèdics i del consum estadístic que administra el seu temps, aquests cossos desnonats acabaren dipositats en aquest magatzem d’òrgans deteriorats, sense possible regeneració. Una confortable i asèptica avantsala de la mort. Malgrat tot, a aquestes vides reduïdes a mecanismes orgànics no els han pogut abolir totalment la contraindicació de somniar.

Alguns decideixen escapar-se de l’acte final del seu destí, tot intentant una fugida de la defunció mèdicament certificada vers la llegendària font de l’eterna joventut. Un viatge de retorn a la vida recuperant el dolor com a dimensió humana i la joia de la llibertat perduda. Viure a la intempèrie de l’ànima.

Durada: 1 hora i 15 minuts

La Zaranda, Teatro Inestable de Andalucía la Baja, és una companyia de Jerez, amb 36 anys d'experiència, que continua desenvolupant una intensa tasca creativa que li ha valgut un gran prestigi nacional i també internacional. Les seves obres tracten temes com la mort o la devastació que deixa el pas del temps, o la memòria... Són assumptes que pel fet de ser tractats amb fortes dosis d'humor i d'ironia, no perden en absolut gravetat. Aquesta és la gràcia de La Zaranda, una companyia capaç de riure's del mort i de qui el vetlla.

L'any 2010 van rebre el Premi Nacional de Teatre.Cliqui aquí per consultar la temporada 15/16 del Grup Focus 

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com