80 minuts

 Edat recomanada: a partir de 5 anys

Sinopsi

Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.

En el passat veiem la Quima, l’àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents dels actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.

BRUNA és un projecte de teatre comunitari que neix al poble d’Ullastrell. Un viatge a través del temps i a través de moltes vivències que de ben segur que han estat presents a moltes famílies d’aquest país. BRUNA neix de la necessitat d’homenatjar als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que avui en dia podem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a l’art.

Fitxa artística

Idea original i direcció: Mateu Peramiquel i Mar Puig
Guió: Mar Puig
Música i lletres: Mateu Peramiquel
Intèrprets: Mariona Lleonart, Ona Puig, Laia Pastor, Maria Font, Neus sararich, Bruno Villareal, Laia Call, Martina Call, Marta Serra, Jana Palet, Hannah Pérez, Agnès Font, Bernat Carreras, Queralt Puig, Oriol Simó, Daniel Sucarrats, Vinyet Morral, Ton Carreras i Caterina Palet.

Coreografies: Ceci Montanyà
L’espectacle té música en directe:
Piano: Mateu Peramiquel
Percussió: Iñaqui De La Linde
Violoncel: Núria Conangla

Producció: WeColorMusic i GATU

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup