Petit Romea

CULTURA DE QUALITAT PER A INFANTS

El cicle PETIT ROMEA, la programació familiar del Teatre Romea de Barcelona, us convida a compartir en família la temporada 2022-2023 amb vuit espectacles que promouen descobrir, aprendre i emocionar-se.

L’experiència d’entrar en un teatre de la mà de les persones que estimem és un moment únic i irrepetible, on l’artista es converteix en l’acompanyant de la nostra ànima partir d’un fil invisible que ens porta a somiar ben alt i imaginar fins l’infinit.

Veniu a gaudir de les arts escèniques en majúscules i tots els seus llenguatges artístics, amb una programació dirigida a infants des de 0 fins a 12 anys i els seus acompanyants, on parlem de la solidaritat, els records, l’egoisme, les emocions, la immigració, el pas del temps, l’entorn i la fragilitat de la memòria. Cal recordar el passat per encarar el present amb optimisme, coneixement i responsabilitat, en un món on tothom mereix l’oportunitat de descobrir, aprendre i emocionar-se.

Seguiu el fil del Petit Romea, us emocionarà!

#AlPetitRomeaDescobreixo #AlPetitRomeaMemociono #AlPetitRomeaAprenc

Servei educatiu del Petit Romea

Estem convençuts i convençudes que la cultura i l’educació han d’anar de la mà i sumar esforços per crear un món millor. A partir de:

  • Espectacles
  • Tallers participatius
  • Projectes pedagògics

Per a més informació, podeu contactar al telèfon 93 432 43 69 i al correu serveieducatiu@viuelteatre.com

Pensem que els educadors i educadores són els primers a transmetre la passió i amor per les arts escèniques. Per això, els tenim molt en compte en l’elaboració de la nostra programació.

També, podeu consultar la programació escolar d'aquesta temporada

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com