Petit Romea

CULTURA DE QUALITAT PER A INFANTS

El cicle Petit Romea, la programació familiar del Teatre Romea de Barcelona, us convida a somiar en família en aquesta temporada 2021-2022. L’art ens ajuda a trobar noves mirades i a buscar noves perspectives d’un fet, d’una situació, d’una conversa…

El Petit Romea us proposa un total d’onze espectacles, on els artistes es converteixen en els acompanyants de la nostra ànima per somiar ben alt i imaginar fins l’infinit.

Veniu a gaudir de les arts escèniques en majúscula i de tots els seus llenguatges artístics, en una programació adreçada a infants des de 0 fins a 12 anys i els seus acompanyants, on parlem del pas del temps i de la necessitat de recordar per encarar el present amb optimisme, coneixement i responsabilitat, en un món on tothom es mereix poder somiar.”

Descarrega’t aquí el cartell PETIT ROMEA 21-22 per pintar

Servei educatiu del Petit Romea

Estem convençuts i convençudes que la cultura i l’educació han d’anar de la mà i sumar esforços per crear un món millor. A partir de:

  • Espectacles
  • Tallers participatius
  • Projectes pedagògics

Per a més informació, podeu contactar al telèfon 93 432 43 69 i al correu serveieducatiu@viuelteatre.com

Pensem que els educadors i educadores són els primers a transmetre la passió i amor per les arts escèniques. Per això, els tenim molt en compte en l’elaboració de la nostra programació.

També, podeu consultar la programació escolar d'aquesta temporada.

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com