Petit Romea

Petit Romea amb l'escola

Festa d'inauguració

Arriba la festa d'inauguració del Petit Romea 2018-2019! El proper diumenge 25 de novembre d’11 h a 14 h se celebra la inauguració de la nova temporada Petit Romea (la programació d’espectacles i activitats dirigides a infants de 0 a 14 anys) amb un matí d’entrada lliure a la Plaça Gardunya i al Teatre Romea.

A partir de les 11 h gaudireu de tallers de manualitats, de l’espectacle “El petit Dalí” (12 h) i d’altres sorpreses a la Plaça Gardunya, mentre que a l’interior del teatre, podreu fer un recorregut dels secrets de l’edifici amb petits tasts dels espectacles programats de la mà de la “Xirgu”, el fantasma del Romea. Per fer aquest recorregut* cal reserva prèvia aquí.

Totes les activitats i tallers són gratuïts i d’entrada lliure. Pots trobar més informació aquí.

 

*Visita per a grups de 35 persones cada 30 minuts (11h, 11.30h, 12h, 12.30h, 13h, 13.30h)

“Ales per volar”

Sota l’eslògan “Ales per volar”, la nova temporada del Petit Romea mirarà al passat, al present i al futur per afrontar els canvis generacionals, i vol oferir a famílies i escoles recursos perquè els infants confiïn en les arts escèniques com a eina per descobrir emocions, fomentar la imaginació i convidar a la reflexió i el diàleg.

La proposta Petit Romea, junt amb Viu el Teatre, és garantia de cultura de qualitat per a infants, i davant del teatre de qualitat tots fem aprenentatge!

Properament podràs trobar més informació. Mentrestant, també pots consultar la programació escolar.

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com