Petit Romea

VIDA

el 14 d'abril de 2019

Cultura de qualitat per a infants

La proposta Petit Romea, junt amb Viu el Teatre, és garantia de cultura de qualitat per a infants, i davant del teatre de qualitat tots fem aprenentatge!

Formació per a mestres i educadors/es

Pensem que els educadors i educadores són els primers a transmetre la passió i amor per les arts escèniques. Per això, els tenim molt en compte en l’elaboració de la nostra programació.
Properes activitats:

TROBADA PER A MESTRES AL TEATRE ROMEA

El dijous 30 de maig de 2019 a les 18h us convidem a la presentació de la 16a edició de la programació “El PETIT ROMEA amb l’escola” per al curs 2019-2020 al Teatre Romea de Barcelona per a escoles amb infants de 0 a 14 anys. La presentació és gratuïta, durarà aproximadament 1 h i inclou un recorregut per l’interior del teatre en una companyia molt especial i amb tast dels espectacles programats per al curs vinent. Us explicarem cada proposta escènica, els seus valors pedagògics i la seva #MiradaCreativa. I parlarem de les arts escèniques com a eina de creixement personal per als infants i del paper del teatre en l’educació.

Tots els assistents a aquesta jornada tindran un 25% de descompte en el curs del mes de juliol “Les arts escèniques al servei de l’educació”.

Inscriu-te aquí

CURS “LES ARTS ESCÈNIQUES AL SERVEI DE L’EDUCACIÓ”

De l’1 al 5 de juliol de 2019 Viu el Teatre imparteix un curs de 30h homologat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya al Teatre Romea. Participaran en el curs molts professionals de la pedagogia teatral i el món professional de les arts escèniques del nostre país. T’hi apuntes?

Descarrega't aquí el programa del curs

Inscriu-te aquí

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com